Om oss

Randi og Marianne

Organic FeelGood AS har enerett på salg av Organic India produktene i Norge.

Randi Angell-Petersen, daglig leder OFG:
"Mitt møte med Organic India produktene var kjærlighet ved første blikk. Jeg var på meditasjonsretreat i byen Lucknow i India. Produktene stod på de spartanske hyllene i den lille butikken inne i ashramet, sammen med yoga klær og bøker. Jeg gikk og tittet på disse vakre boksene, eskene og glassene med te og urteremedier hver eneste dag i de tre ukene jeg hadde. Det var noe rent, noe ekte, noe udefinerbart med disse produktene. En av de siste dagene spurte jeg i resepsjonen hvor jeg kunne få tak i selskapet som selger disse. Det viste seg at de hadde kontorer i samme by som jeg var i. Neste dag hadde jeg møte med Export Direcor."    

Organic India er en merkevarebedrift i ordets rette betydning. Deres kompromissløse holdning til økologiske dyrkningsmetoder og deres respekt og ivaretagelse av produkt og medarbeidere i alle ledd av bedriften er blitt deres varemerke.

Organic Feelgood ønsker å ivareta en blomstrende norsk helsekost med små og store kraftsentre for naturlig helse over hele landet.

Tulsi teene smaker kjempegodt.
Det er den beste teen jeg har smakt sier mange.

 Det er en glede å gjøre disse urtene kjent i Norge.

Ring 915 88 433 for mere informasjon, eller skriv til oss: hello@organicfeelgood.no

Urtenes egenskaper er vitenskapelig testet: Dr. Singh N, Dr. Gilca M (2010) Herbal Medicine - science embraces tradition, Saarbruchen, Tyskland: Lambert Academic Publishing AG & C0. KG

 

 

Kontakt